Prøvetimer:

 
For det første , vil vi gerne siger tusind tak, fordi du/i har overvejet vores danseskole Det er gratis at booke prøvetimer hos ShineDanceCompany, hvor særligt de første par uger i sæsonen, er den store uge for prøvetimer. Der er ingen begrænsninger for antal hold, man ønsker at prøve af, dog kan man kun teste det samme hold af gratis én gang pr. sæson. Vi kan selvfølgelig ikke stille en garanti for, at der er plads på et givent hold, såfremt at alle pladserne bliver optaget.

Måden man tilmelder sig en prøvetime på, er præcis den samme fremgangsmåde, som hvis man ønsker at tilmelde sig et hold i fremtiden. Så har i først har lært denne metode, så er det ens for alle holdene. Man skal starte med at "oprette en profil" til den, som skal deltage på holdet. Herefter skal i vælge det/de hold, som deltageren ønsker at prøve af. Så får tre muligheder for betalingsmåder. Herefter skal i så vælge den sidste mulighed "prøvetime", hvorefter i bliver ført videre til næste stadie, hvor i skal vælge hvilken dato, som i ønsker at prøve dette hold.

Såfremt at I har nogle spørgsmål, så skal I være velkommen til at bruge nedenstående formular, så vil vi meget gerne hjælpe jer.
 
## FORM:3 ##
 
Rigtig god dag
 
Venlig hilsen
 
ShineDanceCompany 

Prøvetime

 
  
 
 
 


Hold i dag

Instagram