Spørgsmål 1 af 6

Velkommen til vores danseholdquiz

Hvis du er interesseret i at deltage på et dansehold, men ikke er helt sikker på, hvilken der passer bedst til dig, er denne quiz noget for dig. Vi vil stille dig en række spørgsmål om din danseerfaring og præferencer, for at hjælpe med at afgøre, hvilket dansehold, der kan passe bedst til dig. Uanset om du er nybegynder eller erfaren danser, håber vi, at denne quiz vil guide dig til at finde det bedste match for dig.

Lad os begynde!

Hvilket niveau er du på?

TilbageFortsæt

Hvor gammel er du?

TilbageFortsæt

Hvilke dage kan du danse?

TilbageFortsæt

Hvor vil du danse?

TilbageFortsæt

Hvilke stilarter er for dig?

 •  

  Børnedans

  ShineDanceCompany tilbyder forskellige hold for danseskolens yngste elever, dog med samme indgangsvinkel og opbygning. Vi prioriterer danseglæden og udvikler børnenes naturlige danseglæde og grovmotorik ved hjælp af rytmik, dans og leg.

 •  

  Hiphop

  Hiphopdansen blev født på gaden og derefter bragt ind på dansegulvet og gjort tilgængeligt, for alle, der ville være med. Hiphop er en subkultur, der havde sin opstart i 1970-ernes New York, blandt den afroamerikanske befolkning. Efterhånden er hiphop en af de hurtigst voksende danse i verden.

  Der er flere forskellige dansestilarter, som hører ind under hiphop. Her kan nævnes breakdance, house, new school, old school, LA style, electric boogie, dancehall, girly, popping, locking m.fl.

  Hos ShineDanceCompnay foregår undervisningen i hiphop, som en kombination af flere stilarter.

 •  

  Konkurrencehold

  ShineDanceCompany er medlem af DDD, så det er derfor muligt at stille op til turneringer i DDD-regi nationalt og internationalt, hvor man kan konkurrere i solo og duo. Her kræves det, at man tilmelder sig konkurrenceholdene på skemaet. I sæson 2021/2022 var ShineDanceCompany den mest vindende danseskole i Danmark til alle mesterskaber. Vi prioriterer den tekniske træning, sammenholdet og udviklingen højt.

 •  

  Kommercielle hold

  På vores kommercielle koreografihold er performancedelen i højsædet. Der arbejdes med forskellige udtryk, grundlæggende danseteknik, attitude, girlpower og skarphed. De kommercielle dansetimer er for de dansere, som ønsker at stå på scenen, som elsker at optræde og være i spotlyset.

  Disse hold er designet til de dansere, som drømmer om at blive booket til kommercielle jobs.

 •  

  Disco

  Disco udføres i et hurtigt tempo - der er fart over feltet, masser af glimmer og power. For at danse disco kræves der i høj grad kondition, smidighed, teknik, kropskontrol og springskraft, som der lægges stor vægt på i discoundervisningen. Timerne er bygget op således: grundig opvarmning med smidighed, tekniske øvelser over gulv og discokoreografi.

 •  

  Motionsdans

  Pink Ladiez er vores motionsdans koncept, som er en sjov og energisk træningsklasse, der er designet til kvinder i alle aldre og danseniveauer. Klassen er en kombination af dans og aerobic, med hovedfokus på dans. Klassen er ledet af en erfaren instruktør, der vil guide dig gennem en række dansebevægelser og koreografi, der er er til at følge og fyldt med positiv energi. Musikken er en blanding af pop, hiphop, latin og andre upbeat-genrer, der vil holde dig motiveret og danseglad hele vejen igennem klassen. Pink Ladiez motionsdans er også en social oplevelse, hvor du kan møde nye venner og have det sjovt sammen, samtidig med at du får en god træning. Uanset om du vil tabe dig, øge din fitness eller bare have det sjovt og danse, er Pink Ladiez det perfekte valg for dig.

 •  

  Moderne

  Moderne dans er en kunstform, der er karakteriseret ved sin unikke bevægelseskvalitet og eksperimenterende tilgang til dans. Det er en danseform, der er fri for de traditionelle begrænsninger og stilarter, der er forbundet med klassisk ballet og andre danseformer. Moderne dans inkorporerer forskellige stilarter og teknikker fra andre danseformer såsom afrikansk dans, jazz, hip-hop og ballet. Det fokuserer på at skabe udtryksfulde bevægelser og kropsudtryk, der afspejler den moderne verden og dens kultur. Moderne dans kan være både fysisk udfordrende og følelsesmæssigt bevægende, og det er kendt for at udfordre dansernes kreativitet og udtryksfulde evner. Moderne dans klasser tilbyder en god mulighed for at forbedre din kropsbevidsthed, styrke og fleksibilitet, samt forbedre din evne til at udtrykke dig selv på en kreativ måde. Det er en populær danseform, der kan udføres af alle, uanset alder og fitnessniveau, og som kan give en følelse af frigørelse, glæde og kreativitet.

 •  

  Shine after dark

  Shine after dark er et spændende nyt dansekoncept, der er specielt designet til lidt ældre dansere, der ønsker et mere udfordrende tilbud, end hvad måske normale fitness udbydere kan tilbyde. Det er festlig og energisk danseklasser, med forskellige stilarter tilknyttet de forskellige hold. Shine after dark er en fantastisk måde at bryde med hverdagens rutiner og få en festlig og energisk break midt på din uge. Det er også en god mulighed for at slippe af med stress og frustrationer, og i stedet opleve glæde og velvære gennem dans. Så hvis du leder efter en udfordrende og festlig måde at få stillet din danselyst midt på ugen, så er Shine after dark den perfekte mulighed for dig.

TilbageSe resultat
Hold i dag

Instagram