2022/23 29.08.2022  -  18.06.2023
Vejledning

Børnedans (Børnedans)
Tilmeld/Læs mere - (4)

Kommercielle hold (Komhold)

Kommercielle hold 

 

(Pop Commercial Performance Class, Heels, Only Ladies, Intensive 23) 

På vores kommercielle koreografihold er performancedelen i højsædet. Der arbejdes med forskellige udtryk, grundlæggende danseteknik, attitude, girlpower og skarphed.  De kommercielle dansetimer er for de dansere, som ønsker at stå på scenen, som elsker at optræde og være i spotlyset. 

Disse hold er designet til de dansere, som drømmer om at blive booket til kommercielle jobs. Holdene er ledet af Regitze Mogensen,Mille Lund og Magnus Kofoed).

Tilmeld/Læs mere - (5)

Hiphop (Hiphop)

Hiphop 

 

(Urban Hiphop, Creative Hiphop, Mini Creative, Mini Hiphop) 

Hiphopdansen blev født på gaden og derefter bragt ind på dansegulvet og gjort tilgængeligt, for alle, der ville være med. Hiphop er en subkultur, der havde sin opstart i 1970-ernes New York, blandt den afroamerikanske befolkning. Efterhånden er hiphop en af de hurtigst voksende danse i verden.  

Der er flere forskellige dansestilarter, som hører ind under hiphop. Her kan nævnes breakdance, house, new school, old school, LA style, electric boogie, dancehall, girly, popping, locking m.fl. 

Hos ShineDanceCompany foregår undervisningen i hiphop, som en kombination af flere stilarter. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Konkurrencehold (Konhold)

Konkurrencehold 

 

(Solo/duo national og international, Formationshold, Kaufmann Cup, Small Group) 

ShineDanceCompany er medlem af DDD, så det er derfor muligt at stille op til turneringer i DDD-regi nationalt og internationalt, hvor man kan konkurrere i solo og duo. Her kræves det, at man tilmelder sig konkurrenceholdene på skemaet. I sæson 2021/2022 var ShineDanceCompany den mest vindende danseskole i Danmark til alle mesterskaber. Vi prioriterer den tekniske træning, sammenholdet og udviklingen højt og holdene er ledet af Regitze Mogensen og Caroline Olsen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Moderne Dans (MDans)
Tilmeld/Læs mere - (0)

Disco (Disco)

Disco 

 

(Spring/teknik, solo/duo, disco koreografi)

Disco udføres i et hurtigt tempo - der er fart over feltet, masser af glimmer og power. For at danse disco kræves der i høj grad kondition, smidighed, teknik, kropskontrol og springskraft, som der lægges stor vægt på i discoundervisningen. Timerne er bygget op således: grundig opvarmning med smidighed, tekniske øvelser over gulv og discokoreografi.  

Det er Julie Kræsing, som underviser vores discodansere. 

Tilmeld/Læs mere - (5)

Pink LadieZ (Pink)


Tilmeld/Læs mere - (8)
Hold i dag

Instagram